2012-10-29 07:10:27• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Bak - Ünnepelj egy kicsit!

Napi horoszkóp október 29-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


A mai napon a Hold a Bika jegyében áll. Ez nem a legkellemesebb a számodra. Feszültségeket teremt, melyek a nap során még tovább fokozódnak, mert az Újhold közeleg. Engeded, hogy ezek az energiák befogjanak? Remélem, nem! Ugyanis, ha egy kicsit ellenállsz nekik, megnyugtatod és mérsékled önmagad, akkor meglehetősen gondok nélkül töltheted ezt a napot. Tekints el gálánsan mások hibáitól. Hunyd le a fél szemed, ha valaki elvette a parkolóhelyedet. Semmiképp se menj bele agresszív cselekményekbe. 20.51-kor Telihold lesz. Nyugodtan ünnepelhetsz egy kicsit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Hétfőn a Hold a te jegyedben áll, és ezzel kedvez neked. Minden úgy halad, ahogy elképzelted. Mivel este 20.51-kor Telihold lesz, az egész délutánt és az estét is pompás hangulatban fogod eltölteni. Egy finom vacsora, sőt talán egy látogatás kedvenc éttermedben jól illik ehhez a Teliholdhoz. Figyelned kell viszont Merkúr és Neptunusz kapcsolatára. Ma nem szabad könnyelműsködnöd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A Skorpió jegyében álló Nap hatása, hogy nem fogadod el úgy a dolgokat, mint ahogy jönnek. Visszakérdezel, és nem elégszel meg féligazságokkal vagy együgyű magyarázatokkal. Magatartásod helyes: tényleg van valami tisztáznivaló az életedben. Ha ezt elrendezted, vidám és szórakoztató este vár rád. A Telihold és Vénusz vonzáskörében vagy, ezzel pedig nagyon közel van hozzád a szerelem.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


A mai napon Telihold lesz a Bika jegyében. Te a Hold gyermeke vagy, ezért nagyon erősen befolyásol téged. Egy ennyire kedvező Telihold mellett a nap különösen intenzív és szép lesz. Tested minden pórusa jó közérzetet és elégedettséget sugároz. Mivel annyira szép, elővigyázatosnak is kell lenned, Merkúr és Neptunusz feszült quadrát fényszöget alkotnak. Ez szétszórttá tesz. Különösen az autóvezetés veszélyes ma a számodra. Nagyon vigyázz, nehogy rosszul végződjön ez a szép nap.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Ma nem szabad hagynod, hogy megtévesszenek. Közeledik a Telihold, ami 20.51-kor lesz egzakt. Ez gyorsan oda vezethet, hogy elengeded magad, nem veszel mindent annyira szigorúan. Mivel azonban Merkúr és Neptunusz összeakaszkodnak, könnyen előfordulhat, hogy valamit elhibázol, és még le is buksz közben. Légy hát pontos, kérlek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


A Hold a Bika jegyében, és mivel közvetlenül Telihold előtt áll, különösen sok energiával rendelkezik. Ezt neked ajándékozza, így különösen sokat tudsz elvégezni feladataidból. Arra viszont vigyáznod kell, hogy ne kövess el hibát: Merkúr és Neptunusz hadakoznak egymással.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap egy kicsit fáradságos lesz. Ez egyrészt a Holdon múlik, aki a Bika jegyében kissé kedvezőtlen helyzetben áll a számodra, de mindenekelőtt Merkúr és Neptunusz kapcsolata teszi ilyenné. Ez gyorsan félreértésekhez vezet, meg ahhoz, hogy könnyen követsz el hibákat, amiket utólag kell kijavítanod. 20.51-kor Telihold van, ami ünneplésre hív. Ha az ég csak egy kicsit is derült lesz, csodálatos látványban lehet részed, amikor aq Telihold felemelkedik a keleti horizonton. Vedd ezt indító jelnek egy időszakhoz, amikor a Hold két napon át szünetel. Neked ez megengedi, hogy saját kívánságaid szerint oszthasd be az idődet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


A Hold ma kedvező helyzetben áll, szemben a te jegyeddel, a Bika jegyében. Este Telihold lesz, amit valami módon ünnepelned kellene: ez a te személyes Teliholdad, mert a Nap a te jegyedben áll. Képzeld nyugodtan el, hogy a Hold teljes energiája elárad rajtad. Tankolj fel ebből az energiából! Kisebb figyelmeztetést is kell adnom útravalónak: Merkúr és Neptunusz civakodnak, így jobb lesz óvatosnak lenned.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A hétfő nem kínál pozitív Hold-állást neked. A Hold a Bika jegyében áll, és nagyon erős is, mert este Telihold lesz. Ráadásul még Merkúr és Neptunusz is összekapcsolódnak. Mindez együttvéve egyszerűen azt jelenti: vigyázz! Ne hagyd magad sodortatni az árral! Semmi sem magától értetődő.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A mai napon nyugodt és higgadt lehetsz. Összpontosíts a fontos pontokra, és haladj lépésről lépésre. Fordulj kollégáidhoz vagy ismerőseidhez, ha bizonytalanság fog el, mert most különösen jó ajánlatokat fogsz kapni. 20.51-kor Telihold lesz. Ünnepelj egy kicsit! Jutalmazd meg magad valami igazán érzéki dologgal: egy finom étellel, egy habfürdővel, egy masszázzsal, illatos olajokkal és gyertyafénnyel.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.



A Hold ma kellemetlen quadrát fényszögben áll a te jegyedhez. Emellett a dupla quadrátkapcsolat mellett (Nap és Hold) játszd ki egyik erősségedet: maradj laza! Ha ma impulzív módon cselekszel, vagy indulatból mondasz valamit, azért fizetni fogsz. Kapcsolatodban is lazának kell maradnod akkor is, ha netán kedvesed kritizál. Főleg a Telihold ideje körül, amire este kerül sor, törnek fel az érzelmek. Annál is fontosabb, hogy uralkodni tudj magadon – maradj cool!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A Bika jegyében álló Hold nyitja meg ezt a hetet. Kellemesen élénkítő hatást gyakorol rád. Kiegyensúlyozott vagy, egyszerűen csak jól érzed magad. Kellemes nyugtalanságot érzel. Ez a Telihold hatása, ami este 20.51-kor lesz teljes. Annyira kívánom neked, hogy ne legyen borús az ég! Akkor láthatod a Teliholdat felkelni a keleti horizonton. Nyugodtan tárd ki a karod, és képzeld el, hogy közte tartod a Holdat, mint egy fénylabdát. Ez egy különleges Hold, mert mindjárt ezután hosszú Holdszünet kezdődik.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: